top of page
Meer van Soulisse

 

 

 

Het meer van Soulisse is een heus natuurparadijs! Het ligt onderaan de heuvel van het domaine en is vanaf de camping en de gîtes binnen een paar minuten lopen te bereiken. Je kunt er zwemmen, zonnen, varen, vissen en picknicken. Het water is ontzettend schoon en er wordt doorlopend vers water aangevoerd d.m.v. de 2 riviertjes, de Marmande en de Thiolais, die langs het meer lopen en er mee in verbinding staan. Sommige mensen vinden de modderige bodem niet fijn aan hun voeten, echter dat is snel opgelost met waterschoenen, handig om die mee te nemen.

 

Om het terrein lopen de 2 eerder genoemde riviertjes, die uiteindelijk samenkomen op ons terrein. Er is een kleine waterval, die overigens het meest spectaculair oogt in de winter. 
 

Langs het meer staan enkele ligstoelen, een houten bank en een pickinicktafel met prachtig uitzicht over het hele meer. Bootjes, vishengels e.d. kunt u gewoon bij het meer achter laten tijdens de vakantie.

Ook voor de jeugd is het er heerlijk 'privé' toeven. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet zonder hun ouders/begeleiders naar het meer. Ook niet met kinderen die wel een zwemdiploma hebben.

 

De Thiolais
Het meer van Soulisse in de winter

Volg ons ook via:

  • Wix Facebook page

Paardrijden en kamperen bij Domaine de Soulisse, een kleine boerderijcamping met vakantiehuis, paarden en natuurmeer.

Le Petit Soulice

bottom of page